Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
Vaša košarica je prazna!

Kdo smo

O spletni trgovini

Candleplast.com je spletna stran s trgovskim programom za naročanje izdelkov. 
Na spletu smo prisotni že od leta 2007 in z nami je zadovoljnih lepo število uporabnikov. Pridružite se nam!

Kdo upravlja spletno stran Candleplast.com?


Spletno trgovino Candleplast upravlja podjetje Svečarstvo Boštjan Jelensko s.p. Več o samem podjetju si lahko preberete na dnu strani.

Varnost vaših osebnih podatkov

Vsi vaši osebni podatki, še posebej vaš elektronski naslov, so namenjeni izključno za poslovanje naše prodajalne. Na elektronski naslov boste od nas prejeli samo informacije, ki so potrebne za poslovanje trgovine (predračun, potrdilo o registraciji, račun, informacije o posebni ponudbi, itd.) Vaš elektronski naslov ne bo nikoli posredovan tretji osebi ali izrabljen za reklamiranje drugih podjetij-storitev.

O podjetju

SVEČARSTVO Boštjan Jelenko s.p.
Ipavčeva ulica 20, 3000 Celje

Kontakt 

Telefon: 03 491 68 30
Telefon: 03 491 68 31
Fax: 03 426 68 63


E-mail matičnega podjetja: info@candleplast.com
ID za DDV: 0000000
TRR: IBAN SI0000000000000000000
Matična št: 0000000000

Imam vprašanje, na koga se lahko obrnem?

Za podrobne informacije o izdelkih v našem spletnem katalogu lahko med delovnim časom pokličete v našo trgovino na 
telefon: 03 491 68 30 ali pa nam pišite kadarkoli na e-poštni naslov: info@candleplast.com oziroma uporabite naš kontaktni obrazec. Potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

KRATKA PREDSTAVITEV

Podjetje Boštjan Jelenko s.p. se kot družinsko podjetje oblikuje leta 1989. Zasnovano kot proizvodno podjetje je kmalu začelo izdelovati sveče kot proizvod s stoletno tradicijo in tisočerimi pomeni. Inovativnost, delavnost, kvaliteten proizvod in predvsem pošten odnos do kupca, nas je iz garažne proizvodnje pripeljalo do sodobnega proizvajalca z lastnimi prostori na več tisoč kvadratnih metrih. Osnovnemu proizvodu smo dodali še proizvodnjo pihane embalaže, proizvodnjo stenjev za sveče, trgovino inženiring ter proizvodnjo strojev za svečarsko industrijo. Z malimi koraki oblikujemo trdno podjetje, ki Vam spoštovani partner zagotavlja dolgoročno in plodno sodelovanje.
 


cookie consent