Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
Vaša košarica je prazna!

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj bom prejel naročene artikle?

Dobavni rok je ponavadi 2-3 delovne dni, razen kadar je ob artiklu označeno drugače. Zaradi izdelave in dobavljivosti artiklov se lahko roki dobave razlikujejo. Pogosto lahko odpremimo naročene artikle v istem dnevu, v katerem ste artikel naročili. Za nekatere artikle, ki so bolj specifični, pa potrebujemo več časa.
Možni so izredni primeri, ko blago ne bo dobavljivo v določenem predpisanem roku, takrat bo kupec o tem tudi obveščen.
V primeru, da lahko določene izdelke odpremimo takoj, na druge izdelke iz istega naročila pa bi čakali dlje, Vas bomo obvestili o možnosti ločenega pošiljanja. Tako lahko pridete do željenih artiklov v čim krajšem času.
Vsi dobavni roki veljajo za delovne dni, sobote in nedelje ter prazniki ne štejejo.

Lahko naročene izdelke tudi osebno prevzamem?

Seveda. Osebni prevzem naročenega blaga je možen v naši poslovalnici v Celju, na naslovu:
Svečarstvo Boštjan Jelenko s.p.
Ipavčeva ulica 20, 3000 Celje
Pri naročilu obvezno izberite osebni prevzem.

Kako plačam naročilo?

Če ste izbrali plačilo po povzetju, Vam kurir dostavi paket na dom, kateremu tudi plačate naročeni izdelek.
Če želite plačati po predračunu, plačilo izvedete z nakazilom na naš TRR. Podatke za nakazilo boste ob naročilu prejeli tudi po e-pošti.
Če ste naročilo plačali po predračunu, Vam kurir dostavi paket brez odkupnine.

KOLIKŠNI SO STROŠKI POŠILJANJA?
Stroški pošiljanja so obrazloženi v rubriki Informacije > Informacije o dostavi

Želim vrniti naročen izdelek. Kakšen je postopek?

Paket preprosto položite nazaj v originalno škatlo, zapakirajte ter pošljite na naš naslov. Poleg priložite tudi kopijo računa. Pripišite še ali želite zamenjavo artikla, ali povračilo kupnine na vaš TRR, ki ste ga pripisali.
Podatke o vračilu nam sporočite kar preko spletne strani, v rubriki Skrb za stranke > Vračila lahko pa tudi preko e-pošte ali telefona.

Naročil / dobil sem napačen izdelek. Kaj lahko naredim?

Vsi smo samo ljudje in dopuščamo možnost, da se tudi to lahko zgodi. Artikel se lahko vrne in pošlje nazaj na našo podjetje in poslali vam bomo novega. V primeru, da gre za našo napako, Vam pravi artikel ponovno pošljemo na naše stroške, obenem pa Vam lahko naš kurir na Vašem domu sprejme napačno poslani artikel, da Vam ga ni potrebno pošiljati.
Podatke o vračilu nam sporočite kar preko spletne strani, v rubriki Skrb za stranke > Vračila, lahko pa tudi preko e-pošte ali telefona.

Prejel sem poškodovan izdelek. Kaj sedaj?

Prosimo Vas, da pri prejemu pošiljke pregledate, če je paket mogoče vidno poškodovan. Takrat se najprej obrnite na kurirja (pošta), ki Vam je pošiljko predal, zatem pa obvestite tudi nas. V primeru da je vsebina paketa poškodovana, Vas prosimo, da poškodovan artikel slikate ter nam pošljete sporočilo na naš e-mail naslov: info@candleplast.com. Artikel Vam bomo zamenjali v najkrajšem možnem času, brez dodatnih stroškov.

Kako najlažje najdem izdelek v spletni trgovini?

Trudimo se, da je naš spletni katalog čimbolj enostaven za uporabo. Za brskanje po katalogu si najprej v zgornjem glavnem meniju izberite glavno kategorijo, katero želite pregledati. Če ima kategorija še podkategorije, se bo nato prikazal seznam podkategorij. Po končanem izboru podkategorij boste prišli do seznama izdelkov, ki se tam nahajajo. Določene kategorije imajo tudi posebne filtre, s katerimi lažje najdete specifične izdelke. Ko najdete izdelek, ki Vas zanima, kliknite na naziv ali sliko za bolj podrobne informacije o artiklu.
Pomagate si lahko tudi z iskalnikom. V polje za iskalni niz na vrhu strani vtipkate kaj iščete: "npr dišeča" in iskalnik vam bo poiskal vse artikle, ki vsebujejo to besedo.


cookie consent