Menu
Your Cart

Postopek nakupa

Izbira izdelkov

 

Zavihek »Trgovina« omogoča ogled ponudbe izdelkov, razvrščenih po kategorijah. Predstavljeni so s fotografijo, ceno in opisom dimenzij, materialov ,barv in/oz. vonjev.

Košarica

Izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb »V košarico«, pri čemer se pokaže obvestilo o dodanem izdelku, vi pa lahko nadaljujete z nakupovanjem. Pod ikono »Košarica« oziroma zavihkom »Poglej košarico«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu, lahko ves čas nakupovanja v spletni trgovini spremljate seznam izbranih izdelkov (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke). Izdelek se iz košarice odstrani z gumbom »X« ob izdelku v košarici.

Naročilo

Za nakup ni potrebna registracija. S klikom na »Na naročilo« v košarici se odpre obrazec, kamor vpišete zahtevane podatke in morebitne opombe ob naročilu. Ko s klikom »Oddaj naročilo« zaključite nakup, se pokaže povzetek naročila, ki ga prav tako prejmete na e-poštni naslov, naveden ob naročilu. Pred oddajo naročila preverite pravilnost podatkov. Če želite izdelek poslati kot darilo na drug naslov, v obrazcu izberete »pošiljanje na drug naslov« in vpišete naslov prejemnika. V tem primeru pošiljki dodam sporočilo z imenom pošiljatelja, skeniran račun pa prejmete na e-poštni naslov.

Embalaža

Glede na vrsto in količino izbranih izdelkov le te prejmete v kartonskih škatlah različnih dimenzij, za manjše artikle tudi v vrečkah z možnostjo zaščite z mehurčkasto folijo. Vedno bomo poskrbeli, da bo izdelek , glede na svoje lastnosti, pakiran v primerno embalažo.

Piškotki
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.