Menu
Your Cart

Plačilo in dostava

Način plačila 

Ob potrditvi naročila se vam izpiše povzetek naročila s podatki za plačilo, prejmete pa ga tudi na vaš e-poštni naslov. Plačilo se poravna z nakazilom na naveden transakcijski račun v roku treh (3) delovnih dni od potrditve naročila. Če plačilo ni opravljeno v plačilnem roku, je naročilo preklicano, izdelki pa vrnjeni v prodajo.

Dostava 

Izdelke na vaš naslov odpošljem praviloma na dan prejetega plačila, sicer pa v roku treh (3) delovnih dni od prejetega plačila. Izdelki so poslani kot priporočena pošiljka oz. paketno pošiljko preko Pošte Slovenije. Ta pošiljko dostavi praviloma naslednji dan, uradno pa v roku treh (3) dni. Cena pakiranja in poštnine znotraj Slovenije za pakete teže do 2 kg znaša 4 eur, 4,5 eur za pakete od 2-5 kg in 5,7 eur za pakete nad 5 kg. Pri nakupu nad 40 eur, je poštnina brezplačna. V primeru, da se odločite za plačilo po povzetju, se za storitev obračuna še dodaten 1 eur.


Piškotki
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.